Vastuullinen luksus


Haluamme toimia vastuullisesti, joten valmistamme tuotteemme niin ekologisesti kuin mahdollista. Pyrimme kaikessa välttämään neitseellisiä materiaaleja.


Tuotteidemme pintaviilu on muun teollisuuden sivuvirtaa, joka ilman meitä menisi polttoon. Sen vuoksi emme myöskään vierasta puuhun kuuluvien pienien oksakohtien tummien täplien tai viirujen näkyvyyttä.


Massiivipuutuotteet on valmistettu huonekalu- ja parkettiteollisuuden sivuvirroista.


Tuotteissamme voimme käyttää rakenteena viilun sijasta myös erilaisia muita kierrätysmateriaaleja, kuten huopaa tai kierrätystekstiiliä. Tällöin tuote on edelleen yhtä kestävä kuin perinteisellä viilurakenteella, mutta huomattavasti
kevyempi ja ympäristöystävällisempi. Käyttämämme kierrätysmateriaalit tulevat mm. LSJH:n valmistamista kierrätystekstiileistä Paimiosta.


Me voimme ottaa käyttöömme kaiken sen materiaalin, jota muut eivät pysty enää jatkojalostamaan. Olemme ennakkoluulottomasti testanneet tuotannossamme erilaisia materiaaleja, joista voimme valmistaa niin paljon muutakin kuin tarjottimia. Olemme valmistaneet tuotteita mm. kierrätysbetonista, lentotuhkasta, käsisammuttimien jauheesta, kumirouheesta, kiviliejusta ym.


Kannattaa ilman muuta vaalia villejäkin ideoita, pitää mieli avoimena ja jalat toisinaan irti maasta!